Wout van Aert zei: Liefde is mooi en ik ben blij dat ik getrouwd ben met mijn lieve vrouw Sarah De Bie, die mij steunt in alles wat ik doe, vooral in mijn carrière….

Wout Van Aert viert liefde en steun in wielerreis

In een oprechte verklaring reflecteerde de Belgische wielerster Wout Van Aert op de diepgaande rol die liefde speelt in zijn leven, vooral nu hij door de veeleisende wereld van het professionele wielrennen navigeert. In een gesprek met verslaggevers sprak Van Aert zijn dank uit voor zijn vrouw, Sarah De Bie, die hem zijn hele carrière trouw is gebleven. “Liefde is mooi en ik ben blij dat ik met mijn lieve vrouw Sarah De Bie ben getrouwd, die mij steunt in alles wat ik doe, met name in mijn carrière”, zei hij.

 

Het stel, dat al een aantal jaar samen is, vierde onlangs hun huwelijk, een moment dat Van Aert beschrijft als een van de gelukkigste momenten in zijn leven. “Iemand als Sarah aan mijn zijde hebben geeft me de kracht om door de zwaarste wedstrijden en trainingssessies heen te komen”, voegde hij toe. Dit sentiment resoneert diep in een sport waar mentale veerkracht net zo cruciaal is als fysieke bekwaamheid.

 

Van Aerts succes in het wielrennen is goed gedocumenteerd, met meerdere overwinningen in prestigieuze races, waaronder de Tour de France en wereldkampioenschappen. Toch erkent hij dat de reis niet alleen om individuele onderscheidingen draait; het gaat ook om het ondersteuningssysteem om hem heen. “Elke overwinning voelt zoeter als je weet dat je thuis iemand hebt die je aanmoedigt”, legde hij uit.

 

Naarmate het wielerseizoen vordert, richt Van Aert zich op aankomende wedstrijden, waaronder de wereldkampioenschappen. Met Sarahs onwankelbare steun wil hij zijn reeks successen voortzetten. De band van het stel dient als een inspirerende herinnering aan het belang van liefde en partnerschap bij het verwezenlijken van iemands dromen, zowel op als naast de fiets. Terwijl Van Aert zich voorbereidt op de uitdagingen die voor hem liggen, blijft hij gegrond in de wetenschap dat hij nooit alleen is op zijn reis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*