De familie Wout van Aert was in shock over zijn partner Sarah De Bie

Familie Wout van Aert in shock na fietsongeluk van vrouw Sarah De Bie

In een verontrustende wending van gebeurtenissen raakte de familie van de Belgische wielrenner Wout van Aert in shock nadat zijn vrouw, Sarah De Bie, betrokken raakte bij een ernstig verkeersongeval tijdens het fietsen. Het incident vond plaats in de buurt van hun huis in België in 2023, wat een golf van bezorgdheid door de wielergemeenschap stuurde en van Aert, die op dat moment aan het racen was, diep raakte.

 

Sarah De Bie reed op haar fiets toen ze werd aangereden door een auto, wat onmiddellijk alarm sloeg. Hoewel de verwondingen die ze opliep niet levensbedreigend waren, bracht het ongeluk de altijd aanwezige gevaren voor wielrenners op de weg onder de aandacht. De Bie, bekend om haar actieve levensstijl en steun voor de carrière van haar man, werd snel ter plaatse behandeld en later naar het ziekenhuis gebracht voor verdere observatie.

 

Wout van Aert, een prominente figuur in de internationale wielersport, uitte zijn opluchting dat Sarah’s verwondingen niet ernstig waren, maar gaf toe dat het nieuws hem en zijn familie tot in het diepst van zijn ziel had geschokt. “Toen ik hoorde wat er was gebeurd, was ik ongelooflijk bezorgd. We kennen allemaal de risico’s, maar het komt anders aan als het iemand is van wie je houdt,” deelde hij in een emotionele verklaring.

 

Het incident heeft discussies over de veiligheid van fietsers op de weg nieuw leven ingeblazen, waarbij de familie van Van Aert en fans opriepen tot meer bewustzijn en maatregelen om degenen te beschermen die de weg delen met motorvoertuigen.

 

Sarah De Bie is sindsdien goed hersteld, maar het ongeluk heeft een blijvende impact gehad op de familie van Aert, en de onvoorspelbare risico’s die gepaard gaan met fietsen, zelfs voor familieleden van professionele atleten, benadrukt. Het stel, dat een jonge zoon heeft, Georges, blijft zich richten op zowel hun gezinsleven als hun respectievelijke bezigheden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*