Wout van Aert komt op voor verdediging van vrouw Sarah De Bie na misbruik op sociale media

De Belgische wielrenner Wout van Aert nam het onlangs op voor zijn vrouw, Sarah De Bie, na een golf van online beledigingen die op haar gericht waren. Sarah, die een actieve publieke figuur is met een podcast en kinderboek, krijgt op sociale media voortdurend kritiek, met name vanwege haar rol in het delen van persoonlijke aspecten van hun gezinsleven. Ondanks haar positieve berichten hebben sommigen ervoor gekozen haar oneerlijk te targeten, wat leidde tot een moeilijke online omgeving.

Van Aert, bekend om zijn successen in het wielrennen, waaronder zijn recente prestaties in de Vuelta a España, uitte zijn frustratie en teleurstelling over de vitriool die op zijn vrouw werd gericht. Hij benadrukte de tol die dergelijke negativiteit kan eisen van geliefden, met name wanneer ze gewoon proberen hun gezin te ondersteunen en positiviteit te promoten.

 

Het stel, sinds 2018 getrouwd en ouders van twee jonge kinderen, heeft belangrijke levensmomenten online gedeeld. Sarah heeft ook aandacht gekregen voor haar podcast “TwentyFourSeven”, waarin onderwerpen als moederschap en modern ouderschap worden besproken, en haar kinderboek, waarin de nadruk ligt op liefde, zelfs bij afwezigheid van een ouder. Van Aert en Sarah hebben een sterke publieke aanwezigheid behouden, vaak vieren ze hun familie, maar de recente golf van misbruik op sociale media heeft een onverwachte uitdaging toegevoegd.

 

Ondanks de online aanvallen blijven van Aert en Sarah samen staan, waarbij Wout zijn platform gebruikt om de oneerlijke behandeling die ze heeft ondergaan aan de kaak te stellen. Hun verhaal benadrukt de druk waarmee publieke figuren in het digitale tijdperk te maken hebben, vooral wanneer hun families in de schijnwerpers worden gezet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*